Om os

Om webshoopen:

Jeg startede Pigesmykker.dk i efteråret 2018 fordi jeg syntes, at der manglede en webshop, som udelukkende solgte smykker til piger i alderen 0-12 år.

Desuden savnede jeg både bredde og kulør.
Derfor søgte jeg udenlands for at finde alternativer, og har fundet en fantastisk leverandør, som opfylder mine kriterier.


Shoppen tilbyder flotte og især farverige smykker i god kvalitet, og naturligvis i ægte sterling sølv.
Alle smykker importeres pt. fra England. Det er planen, at der på sigt skal importeres pigesmykker fra andre lande også.

Jeg er oprindeligt uddannet salgassistent med speciale inden for guld, sølv og ure, men jeg valgte senere at tage en kontoruddannelse.

Jeg har altid været facineret af smykker til børn (og det blev ikke mindre da jeg fik min datter), og har derfor lavet det som et mål at sælge de fedeste, flotteste og sejeste pigesmykker på Pigesmykker.dk.

 
Jeg går efter at have tilfredse kunder, og derfor håber jeg også, at du vil kontakte mig, hvis du har brug for det.

Shoppen er et fritidsprojekt, hvorfor jeg ikke kan svare på min telefon i dagtimerne, men skriv gerne en mail, hvis du har spørgsmål eller andet, og jeg skal svare så hurtigt jeg kan.

Med venlig hilsen
Jannie Fløjborg Christensen


 

 

Hvis dit barn ikke har huller i ørerne, og hun/han gerne vil have det, så kan jeg anbefale jer at benytte af forhandlere af Nordahl.
Se forhandlere her.

Om shoppen:


Pigesmykker.dk

Skrænten 5

5560 Aarup

CVR: 39766264

Mail: post@pigesmykker.dk

Jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bank: Alm. Brand Bank

Reg.nr: 7681
Konto: 0000230185